torsdag 7 april 2016

Säkra vårtecken i vår familj!

Solbrännan den bleknar o vardagen den rullar på. Som tur tittar solen fram ibland o snön den försvinner med rasande fart. Nu är det vår!


Fast man inte hade gått ut alls så hade man nog vetat att det är vår. Finns flera säkra och mycket irriterande vårtecken förutom det att allt smuts syns när solen lyser o snön smält bort!

1. Man går omkring med knaster under fötterna. Inomhus! Med barnen som sparkar skorna så gruset yr o djuren som springer in o ut o alltid med en lova runt köksholmen först, så har vi sand o grus överallt. Dammsugaren får vara i flitig användning!

2. Pojken gnäller om att ögonen kliar! Pollen säsongen är här!

3. Kaninerna bygger bo o håller på så stickorna o pälsen yr! Som tur är de flickor båda två ! :)
De har bott denna vinter i badrummet o längtar nog till att få komma ut igen. Bara det torkar upp lite o inga frostnätter utlovas mer så skall de nog få komma ut. 

4. Barnen kommer hem med hål på alla utekläder! Snön är bra isolering på det sättet. Kläderna hålls hela. Snön bort o man får köpa ett par utebyxor i veckan! Suck!

5. Polisen skickar brev! Nån har kört lite för snabbt ....som tur var det inte jag den här gången!


Men snart är det tillräckligt varmt för att börja använda växthuset igen. Ett mycket roligt vårtecken! Men ännu är det lite för blött o kalt. Men snart så! O nu när vi kommer att vara hemma största delen av sommaren så kanske man kunde plantera lite blommor dit ut också! 

Hoppas på många sköna kaffestunder där denna vår! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar