torsdag 15 oktober 2015

Höstlov

Höstlov, var det nu ja!
Fast vi tjuvstartade ju lite med en lindrig förkylning o pojkarna har därför redan varit hemma två dagar. Hostan håller i sig, men nå mera sjuk blev vi inte. 
Så höstlov ja, då borde man antagligen hitta på en massa aktiviteter åt dem då...fast tror nog att vi mest blir hemma. Blir lite besök o kanske bio o en massa lekande här hemma. Men imoron blir det lekpark i form av Duudsonit activitypark. Tycker egentligen inte om att åka till såna ställen när det är nått "lov". Allt för mycket folk överallt o det blir bara en massa väntande eller köande. Åker hellre nån annan gång med mindre folk. Men det får gå för den här gången. Aldrig varit där tidigare men antar att det är ganska likadant som Angry birds parken, minus fåglarna.
Vi har egentligen varit ganska dåliga på att besöka nöjesfält o likande som finns i närheten. Eftersom pojkarna nu hittills inte gillat karuseller så mycket så har vi ännu inte besökt nån av landets nöjesfält med dem. Vi har hållit oss till Legoland, Playmobilparken, Muumindalen, Thomasland, Dinoland, Astrid Lindgrens Värld o sånt mindre fartfyllt. Men kanske det är dax att börja besöka de närliggande också så att barnen nu ens vet vad de andra barnen pratar om! Så att det inte blir som i höstas när läraren frågade vad de gjort under sommaren, Romeo o två andra flickor svarade att de varit utomlands o resten hade varit till Powerpark. Romeo frågade sen efteråt av mig vad Powerpark egentligen var?! Så kanske vi borde ta en nöjesfätrunda nästa sommar! Vi har ju ändå planerat att stanna ganska nära nästa sommar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar