Klara

Tror detta kan nog lätt klassas som den jobbigaste dagen på denna resa. Steg upp tidigt o började köra mot södra England. Visste ju inte hur länge det skulle ta att köra nästan 500km eftersom vi senast fick stå i en massa bilköer i södra delen av landet. Men snabbt kom vi fram o runt London men sen blev det problem. Hela M20 som skulle ta oss ner till kusten var avstängd pga långtradare som står i kö. De kommer tydligen att ha stängd Dover-Calais båtsträckan ända till måndag o därför är motorvägen stängd, kunde personalen på campingen sen informera. Hade ju varit helt ok om den alternativa vägen hade varit ordentligt utmärkt men det var den ju förstås inte. Så när vi borde ha varit framme strax efter 10 så var vi det först efter 13.00. 
Vår camping ligger nära staden Hytch o vi tänkte ta oss ner till stranden en stund eftersom det var varmt. Men parkering var inte så enkelt att hitta för man kommer inte in med husbil på strandparkeringar i detta land. Bara under 2m bilar kommer in eftersom det är förbjudet att fricampa. O då får man tydligen inte parkera heller. Hittade nog parkering efter en stund o så visade det sig att stranden var en betongtrappa. Hög vatten var det förstås också.
Då åkte vi till campingen o tror en del av oss är lite trötta på detta land. Skall nog bli skönt att komma iväg imoron! Bara att hoppas att tågen ännu går imoron, tydligen har de också varit stängda o försenade den senaste dagarna.Kommentarer

Populära inlägg