onsdag 8 juli 2015

Broar o polkagrisar!

Nu börjar nog familjen vara trött på resandet. O kanske man får vara det också såhär dag 27 på resa. Tror nog inte vi skulle orka vara på resa ett helt år. En månad om året är helt tillräckligt för oss!

Nå idag har vi kört över de danska broarna o igen betalt en förmögenhet för detta roliga. Nå snabbt går det ju o inga båtar behövs. Plus för detta! Pausade strax utanför Köpenhamn o man kan nog säga att vid den stranden ville man nog inte simma. Inte ens stanna nå många minuter. För där luktade det värre än på en äng med ny sprutad dynga. Helt otrolig stank! 

Sen körde vi upp till Gränna o köpte polkagrisar o körde genom staden eller är det byn. Nå vilket som så var det en mycket vacket litet ställe. Har aldrig tidigare kört genom där, man brukar ju susa förbi på E4:an. Nu stannade vi på Getingaryds camping strax norr om Gränna. En trevlig liten familjecamping på en bondgård. Vättern strax intill med bra "stenkast" strand. Pojkarna trivs o nu regnar det inte ens hela tiden. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar