Aldrig mera

Aldrig mera kommer vi att semestra i juli! För mycket folk överallt! 
Helt otrolig kö redan före öppning i Legoland, långa köer överallt, helt hopplöst att få en kaffe om man inte köar i en halv timme. Campingarna överfulla o så får man ännu betala betydligt mera för att trängas. Toalettkön imorse var så lång så det var bara att ge upp (tur att man har egen i bilen). 
Så semestra skall man i juni! 

Nå några maskiner hann vi åka idag. Av nån orsak var det betydligt svårare att rymmas i vissa bilar eller båtar i år. He he! Ja o vissa fick man inte alls åka. Förstår förbudet på de häftiga maskinerna men inte ens Tempel saken fick man åka. Det är ju bara att skjuta prickar, det går inte snabbt o man sitter ju inte ens fast! Blev jätte förvånad när de sa att man inte fick som gravid. 

Idag var det varmt, för varmt! 
Ja varmt o soligt ända tills vi kom till campingen då började det regna, förstås! Vi som hade tänkt stranden ännu idag...
Dagens camping är Nyborg strandcamping, finns strax bredvid storabält bron. Ser helt ok ut med lekplats, studsmatta o fin strand. Men som sagt, det regnar!

Imoron åker vi vidare till Sverige!
Kommentarer

  1. Visst har högsäsong sina nackdelar! Vi märker att det blir mer folk här på Sardinien nu. Däremot har vi inte råkat ut för en enda camping eller ställplats som är full...!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Speciellt ställen dit barnfamiljen åker är överfulla så här i juli. Inte roligt att spendera halva dagen i kö. Så därför brukar vi undvika att åka nånstans i juli. Då är det bäst på villan! :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg