lördag 4 juli 2015

Fågel sång o inget kaffe!

Konstig natt. Det blåste så det kändes som hela husbilen skulle tippa över men ändå var det så varmt så man höll på att förgås. Inte så lätt att vädra heller när det stormar utanför. Men nu är det vindstilla igen o fåglarna kvittrar. Dax att stiga upp lite före andra så man får en liten stund för sig själv. Inte ofta man får det när man lever på några kvadratmeter o umgås 24 timmar om dygnet. Det blir lite mycket ibland för alla!
Kaffe vore gott men vågar inte börja röra om i "köket" för då väcker man nog nån. Så får klara mig utan!

Idag var det då dax att lämna England. Lite spända är vi eftersom det varit så mycket problem med tunneltrafiken den senaste tiden. O ingen verkar riktigt veta vad som händer. Hörde rykter om streik o nån som tänt på nått för att stanna trafiken osv. Så man känner sig inte riktigt trygg i att åka in i en tunnel! Men nu finns det inte nå andra alternativ. 

Hemvägen har vi heller inte alls planerat. Men blev så trött på båtar på hitvägen så vi tar broarna genom Danmark istället. Slipper man boka nått i förväg. Kolmården har det varit prat om men så kom Legoland på tal, IGEN, o nu verkar det som om det blir Billund i år igen (inte min idé). Nån annan vuxen i vår familj tycks också tycka om Legoland...

Hade gärna sett nått av Holland också, förutom motorvägen, men vet inte vad eller vad vi egentligen har tid med. Borde ju vara hemma om en vecka. De stora städerna vet jag inte om vi har lust att köra in med husbil i. Har nån nå bra tips? 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar