måndag 2 juni 2014

Slut på det roliga

Enkelt tillgång till internet alltså! Innan vi åkte tog vi en förbindelse med vilken man kan surffa till samma pris som hemma. Men bara i några länder till. De nordiska länderna, Estland o Lettland! Vilket betyder att i kväll var det slut på det roliga! Har varit så lätt när man haft tillgång till nätet hela tiden o inte bara på campingar. Ser så framemot den dagen när man överallt kan surffa till samma pris! Man vill ju inte ha nån jätte dyr överraskning när man kommer hem heller! Nog finns det ju Wlan på de flesta campingar men man vet aldrig i förväg hur bra de sen fungerar. Kvällstid kan det vara helt hopplöst när så många andra också använder! Att få laddat upp en bild kan räcka hur länge som helst, om det ens går! Men går man upp tidigt brukar det fungera bra!

Tidig moron är det ju nu också. Kunde inte sova! O så är det ganska skönt att sitta en stund helt i lugn o ro innan kaoset igen börjar! :) 
Ser ut att bli en solig dag igen, kanske man t.o.m. kunde få användning för shortsen!


2 kommentarer:

  1. Alltid lite krångligt det där med Internet när man är på resa. Allra svårast har det varit i Italien tycker vi. Blir nog bättre i framtiden!

    SvaraRadera
  2. Väntar så på den dagen när man slipper krångla med olika hotspot system o annat! Lite bättre har det ju blivit redan!

    SvaraRadera