Camping Schloss Aigen

Strax utanför centrum av Salzburg.
Ingen stor camping men vackert beläget vid en naturpark där man kunde vandra eller cykla. Vi gick en liten sväng tills Kevin halkade i gyttjan (det hade tydligen regnat innan vi kom) o vi fick vända om. Pojkarna hade så mycket ljud så nå andra djur än stora sniglar lyckades vi inte se!

Fin uteservering har dom också, som lokala också ser ut att använda om kvällarna.
O här kan dom engelska!
De andra gästerna här var pensionärer med sina hundar så våra pojkar tyckte nog det var lite tråkigt. Det är nog den vanliga gästen här för lekparken är ganska obefintlig.
WLan var också en besvikelse, vi parkerade ca 100m från restaurangen o därifrån var det omöjligt att använda. Så här sitter man då på en bänk utanför restaurangen klockan 6.00 o skriver. Vattnet forsar i bäcken o det hörs en massa fågelljud! Så egentligen är det ganska skönt! :)


Jani använde cykeln för första gången på resan!
Var till butiken o handlade!


Nu bär det av till Slovenien o vi hoppas hinna med en grotta ännu idag!
Det borde vi nog om vi slipper alla vägarbeten idag! Stod en bra stund i kö runt Munchen igår!

Kommentarer

 1. Ser fantastiskt fint ut! Vi har rest en del i världen, men ingenstans är det ju så svårt med engelska och med Internet som i Europa. Otroligt! Slovenien är väldigt fint! Vi har bara gjort ett kort besök där, men besökt bland annat grottan Postojna, det var intressant!
  http://www.freedomtravel.se/2011/07/grottan-i-postonja/
  http://www.freedomtravel.se/2011/07/ljubljana/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi besökte också postojna grottan, mycket intressant. Nått mycket annat har vi inte sett av slovenien ännu men ser fint ut.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg