Autocamp Jaz

Fanns ca 10 km före Budva o var en parkering vid en allmän strand. Stranden var super o det fanns el, men det var då allt. Gick bra att sova en natt, det fanns ju dusch på stranden (hittade åtminstone ingen annan) men nån längre tid ville man nog inte stanna. Men säsongen har just börjat här o de höll ännu på o förbereda området (slå vassen så att el-skåpen kom fram) så kanske det finns mera bekvämligheter senare, vet inte. Tittade på några andra autocamp innan vi hamnade här, men de var nog av samma standard. 
Eftersom det var lördagskväll o där var en del ungdomar som tältade så tänkte vi att detta blir antagligen en orolig natt. Men det var super lugnt, ingen som störde. Ungdomarna i Montenegro kanske inte uppför sig på samma sätt som man själv gjorde när man var yngre :)!Kommentarer

  1. Ser kanske lite enkelt ut, men ändå ok. Ibland kan det vara ok med väldigt enkla ställen tycker jag, om det ligger på ett sätt så att man har nära till sånt man vill se och uppleva. Men om man ska befinna sig på campingen lite mer är det ju trevligt om det finns mer! Kul att följa er resa, som ni bloggar så fint om!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja stranden kompenserade mycket på detta ställe! Roligt att ni följer oss! :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg