Zatorland

Zatorland finns en 50 km väster om Krakow. Där finns ett dinoland med stora dinon i skogen. De rör på sig, låter o vissa sprutade vatten. Mycket intressant!Denna var favoriten eftersom den kissade på folk när man gick förbi. Pojkarna tyckte det var spännande att en dino kissat på dem! :) En annan dräglade!

Förutom dinoland fanns det mytologiparken med statyer ute i en damm. Man kunde åka båt o se dem närmare, men man såg dem nog från stranden också. Ett sagoland fanns också med olika stugor med olika sagoteman. Fanns askungen o törnrosa osv. o i alla stugor berättades respektive saga (tror vi, vi förstod ju inte riktigt språket). Lite problem med språket var det också när man skulle beställa mat, eller beställa gick bra men så skulle man hämta den när ens nummer ropades upp. Men det gick bra eftersom kassakillen mycket tydligt sade vilket ord vi skulle lyssna efter! :) Annars var det mycket få av personalen här som kunde engelska, men de fanns o hämtades till platsen om behövdes. 


Ja o ett insektland fanns också o ett hus som var upp o ner som man kunde gå in i. Några karuseller, ett lekland o 5D bio.


Helt roligt ställe att besöka om man är i trakten, men nog var det dinoparken som var bäst, de andra var mera som utfyllnad.


Sen åkte vi till Camping Korona strax intill Krakow. Regnet öste ner o bilfläkten slutade fungera. Fick vi som tur fixat. Sen slutade ugnen också o fungera, men den är nu också fixad. Han är riktigt duktig gubben ibland! :)
Camping korona var lite svår hittad, man skulle ta en liten väg som mest såg ut som en cykelväg. Området är riktigt trevligt o duschen såg ok ut!
Internet är gratis o fungerar åtminstone strax nedanför restaurangen! Personalen pratar engelska.
Imoron blir det Zoo!

Kommentarer

Populära inlägg