fredag 13 juni 2014

Camping Solitudo


Finns bra o dåliga sidor med denna camping!
Läget är bra, lokalbuss går med 10 minuters mellanrum till gamla staden o busshållplatsen skall finnas här bredvid. Vi tog dock taxi o det tog 10 minuter o kostade 100 kuna. 
Internet fungerar mycket bättre än på nå andra ställen i Kroatien, men det kan bero på att här just nu inte är så många användare. Hur det är sen under högsäsong vet jag ju inte!
Dusch är gratis (ingen självklarhet) o ren o varmt vatten får man också.
Vi hade hört att campingar i närheten av Dubrovnik måste bokas i förväg eftersom det kan vara svårt att få en plats annars. Men här är ju halva området tomt!


Stranden Copacabana är för långt borta. Sträckan är ca 1 km o campingen ligger på en backe! Puh, med gnällande barn!
Krossat småsten består den här stranden av också, men den är inte så smutsig.
Finns ännu en strand men den är sen ännu längre bort.
Campingen har egen pool, dock var den inte i bruk. Det växte gräs i den o man fick istället använda närliggande (1km åtminstone igen, samma backe) Valamar hotell resorts poolområde. Den var riktigt bra o inte var där heller så mycket folk. Men igen långt, man vill ju inte traska dit många gånger om dagen! Här hade man kunnat se Kroatien-Brasilien matchen igår kväll, men som tur finns det ingen i denna familj som är intresserad av fotboll. Men att Kroatien gjorde mål hördes verkligen ända till bilen o t.o.m. fyrverkerier förekom :).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar