Värmen

Nog är det skönt när det är varmt men (det finns ju alltid ett men, aldrig kan man vara nöjd) när det är över 40 grader är det bara för mycket av det goda! Lagom är alltid bäst! I natt var första natten som man inte alls kunde stänga av takfläkten. Vi har AC i bodelen men använder oftast bara fläkten i den. Första året använde vi AC:n mycket flitigt, vilket resulterade i att vi alla var sjuka. Förra året blev det bara använt fläkten som nu o ingen var sjuk.

Värmen på morgonen o kvällen passar mig bäst! På dagen vill man bara sitta i skuggan med en bra bok! Inte springa omkring bland sevärdheter eller sitta i en stekande het bil. Tyvärr blir det nog en sån där stekande het bil dag idag! Kommer oss inte iväg från campingen innan 8.00 eftersom man inte får checka ut innan dess. Många campingar har såna regler, bra för dem som vill sova länge (gubben snarkar lyckligt), mindre bra för dem som är morgonpigga!

Ännu ett tips till alla som åker till Kroatien innan jag börjar väcka resten av familjen!Ta med myggspray! Här finns en hel del mygg! 

Nu styr vi nosen mot Dubrovnik!


Kommentarer

  1. Härlig bild! När stiger du upp, Heidi? Numera håller jag dock med om att man sovit länge om man fått sova nästan till 8... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ganska tidigt! :) Skönt att sitta i lugn o ro en stund! Men tror nog jag sov till 7 en moron redan under denna resa! :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg