Poseidon Beach Camping

Ca 100km söder om Thessalonika finns denna camping. Liten camping men längs samma strand fanns också flera andra campingar. På den här var det mest säsongmänniskor med sina stora tält o all möjlig utrustning. Men det fanns en plats vid stranden o den tog vi för 2 nätter. Riktigt skönt att bo på stranden o inte behöva lasta vagnen full med prylar varje gång man skall till stranden. Minuset är förstås att man har bilen full av sand hela tiden när pojkarna springer ut o in. 
Campingen är ok, dock ingen hög standard men fungerar. Gratis Wifi finns, som fungerar varierande bra så här långt från receptionen. Ett bageri finns strax utanför området där man kan köpa färskt bröd. 
Annars verkar det vara ganska lite turister i år, cafeägaren här bredvid sade att det är helt dystert med folk i år. Skyllde på ekonomikrisen o vädret, är tydligen betydligt kallare än det brukar vara så här års. Var en lite blåsig dag idag men dock ändå 25 grader. Så gnälla får man nog inte när man hör hur kalt det är hemma. 

Imoron kör vi till Thessalonika o tittar oss omkring!Kommentarer

Populära inlägg