En av sommarens måste - check


En ledig fredag innan man åker bort en vecka från familjen det låter ju alltid super. Vi tog nog ut det mesta av dagen och ändå hann jag både städa och jobba en stund också. 




Ja jobba och jobba, tittade en live stream från personalinfon och spelade memory på samma gång. Men vi har nya omändringar på gång igen och man var ju lite nyfiken på vilken grupp man kommer att höra till nästa år. Och ja det gick precis som jag var rädd att det skulle gå. Så nu är det bara att vänta och se vem som blir vår nya chef, för det kommer att avgöra en hel del. Men detta liksom annat så kan man ju inte påverka själv, om man inte väljer att byta grupp förstås, så bara att lyssna på spekulationer i tre veckor till och sen checka ut på semester. Sen när man kommer tillbaka så är alla andra på semester och man får igen ha en lugn månad på kontoret. Ser så fram emot sommaren!

Men en ledig fredag var det jag och minstingen hade, ja och den äldste sonen för han har legat i feber i två dagar. Så förmiddagen lekte vi på gården och jobbade och sen när Kevin kom från skolan så satte vi oss i bilen och körde till Toivonens djurpark i Kälviä. 

Soligt, nästan så att man kan säga att det var sommar varmt och inte många andra i parken. Vi tittade på djuren och blev igen överens om att vi nog borde ha en kanin till. Vi tycker ju att den vi har är så ensam när dess kompis dog för nått år sen, men har varit lite rädd för en massa bråk om vi tar en ny till samma bur. Antar att en hane hade gått bra, men så vill vi ju inte ha en massa kaniner heller. Så vi får se hur det blir med det.




Sen lekte vi och för en gångs skull så bråkade dessa två inte alls med varandra. Tills vi kom till butiken då, då satte de förstås igång. Men hela två timmar i parken klarade de av fint. Och efteråt blev det sommarens första lösglass.




Detta är fortfarande en mysig liten park. Passar perfekt åt barn upp till 8-9 år, sen är de bara för stora. Sen passar den igen för äldre människor också pga att det på samma gång är ett museum. Så här finns nått för alla åldrar, ja förutom den där mellan åldern när man bara är för stor och cool. Så Romeo var mera glad över 4 timmar ensam hemma än han var lessen över att han inte kunde komma med. 


En lekstuga som jag hade kunnat flytta in i


Kommentarer

Populära inlägg