En fartfylld farsdag


Efter en stressig vecka var det skönt att slänga sig på soffan på fredagkväll och bara slö titta på tv. Barnen var iväg med mina föräldrar till Kalajoki och det var fruktansvärt tyst i huset. Ja för tyst blir det ju när de är borta! Jag hade ett mål för den tiden de var borta och det var att få sportlovets resa bestämd och bokad. Vi lyckades nästan, men det berättar jag om senare, nu farsdagen. 




Som det hör till så firade vi pappan i huset med sång, paket och ordentlig frukost. Pojkarna hade förstås gjort sina gåvor/kort i dagis/skolan/eftis och så hade vi skaffat lite till. En termosmugg med egen text på är en perfekt gåva åt en som inte kan sitta i bilen utan kaffe.

Vi väntade t.o.m. till 8 innan vi tågade in. Så i våra mått fick han en ordentligt sovmorgon!


Här på intåg och de lyckas t.o.m. stå under rätt bilder.

Ingen frukost på säng hade de bestämt utan en ordentligt hotellfrukost skulle det vara. Flera olika sorts ägg och bacon osv. Ja det blev att stiga upp lite tidigare för att fixa allt, men pojkarna hjälpte nog till lite de också. 




Resten av dagen firade vi deras moffa och faffa. Mycket springande hit och dit och en hel massa tårta blev det under samma dag. 
Men vi får vara tacksamma över att vi har alla kvar att fira! Och hoppas att det varar i många år framöver. 




Kommentarer

Populära inlägg