2010-talet


Senaste årtiondet var våra år som Caravanare, det var årtiondet med mest småbarns år och det var då vi blev med villa. Inga lätta år, men hade inte bytt bort en sekund med mina underbara söner!




Året 2010 var vår äldste son 2 år och då föddes vår andra son och 2015 kom vår tredje! Där är de absolut största och finaste händelserna för 2010-talet!




Så från ett-barns mamma till mamma åt tre pojkar! Inget dåligt årtionde med andra ord!


Här får ni Årtiondets första bild!



Och här är den sista!



10 år, nå lite skall det ju få synas! :)

Med dessa händelser så var det mycket föräldraledigt för mig, över 3,5 år av dessa 10 spenderade jag hemma. Vilket både syns och känns i hur jobbet är idag. För hur man än trivs hemma så kan man inte förneka det faktum att man nog kommer efter i karriärutvecklingen. Underbara år hemma med barnen och några tuffa år i jobbet blev det. Vissa delar av jobbet älskar jag dock fortfarande!




Caravanare det blev vi av en slump 2012 när vi bestämde oss för att köpa husbil. I samma veva kom den här bloggen också till. Efter 2012 så blev det 6 somrar med en månadsresa genom Europa varje år. Och en nyare bil också för ett par år sen. Men nu förra året blev det bara 10 dagar i bilen och nu är bilen till salu. Både jag och gubben älskar allt med det, men pojkarna har fått nog av allt bilstittande. De vill vara framme genast och med husbil är du ju egentligen aldrig framme. Kanske blir det mera husbil sen när pojkarna är äldre. Man vet ju aldrig. Så 2010-talet var vårt caravanar-årtionde. 




Det var nog årtiondet med absolut mest besökta länder och platser också. Och det är ju förstås tack vare husbilen. Snabbt räknat 34 nya länder blev det under dessa år och de flesta i Europa. Bara att hoppas att 20-talet för med sig samma mängd! 

"Vi har inte tid med en villa!" var ett mantra som upprepades mycket under dessa år. Mina föräldrar köpte sin villa under början av årtiondet så det blev ändå en massa villahäng under dessa år. Så mycket att "vi har inte tid med en egen villa" suddades ut till en tanke om att "vi kanske ändå har tid med en villa!?" Den tanken kom förra sommaren och nån månad senare hade vi redan köpt en villa. Det gick snabbt som alltid när vi kommer på nått. 




Så nu vet vi åtminstone vad vi kommer att syssla med det kommande årtiondet...

Ja hur sammanfattar man ett årtionde...finns så många fina minnen och förstås händelser som man gärna hade suddat bort. Krämpor och bort gång, nytt liv och magiska stunder! 
Så detta var ett försök till en sammanfattning. 





Kommentarer

Populära inlägg