On the road again


Så rullar vi på, för tillfället längs autoban mot österrike. En 2500 km har vi bakom oss på 2 dygn, så vi har suttit några timmar i bilen. Och jag har kört mina första km med husbilen!
 Ja faktist, det har aldrig blivit av innan. 


Båten över till Tallinn var det först. Trodde att eftersom det var en sen tur så kanske åtminstone minstingen skulle sova. Men ack nej, han drog löpvarv i cafeterian med en flicka i samma ålder. Roligt hade de, trots att de inte förstod varandra. 00.30 anlände vi till Tallinn och då somnade han på fläcken.
Vi vuxna vi fortsatte köra, jag tog en 3 timmars powernapp och när morgonen kom så var det min tur att köra. Som sagt har ju bara kört den här bilen en gång tidigare o det var hem till mina föräldrar. 30km! Och där kan man ju inte säga att vägen eller trafiken är riktigt samma som på motorvägen runt Warszawa. Men konstaterade efter det att detta går ju hur lätt som helst. Blev några hundra km till sen under natten när vi turades om att sova. Satt och lyssnade på en ljudbok medan jag körde. Lugnt och skönt.
När det är som lugnast i bilen!
Och natten till söndag körde vi in på parkeringen utanför playmobilparken och fick oss helt ok med sömn ännu den natten också. Lagom för att klara av 8 timmar i parken, springandes efter minstingen.
Detta var verkligen nått för minstingen vår. Han var ju bara 9 månader när vi var här senast o satt då mest bara i famnen. Men nu tog han ut allt av parken, han testade nog allt som han bara klarade av.
De två äldre däremot var inte så ivriga den här gången. Fast det nog finns en hel del klättersaker och annat som passar åt dem nu, saker som de inte kunnat testa på tidigare. Men så var det ganska varmt och ingen orkar ju studsa och klättra nå många timmar i stekande värme. Då sitter de hellre i skuggan med mig. För vattenlekarna kände de nog sig lite för gamla.
Sen var det nog också lite för mycket folk där den här dagen. Men så var det ju söndag också. Vanligen så har vi ju varit här på måndagen.  Och blir nog att välja en vardag igen om det blir en gång till.

På kvällen körde vi ner till Kratzmuhle camping som vi efter lite räknande kom fram till att vi måste ha besökt 4 gånger nu. Ok camping, fint läge, bra öl.
En natt där och nu är vi påväg mot Gardasjön. Beräknar anlända någon gång på eftermiddagen, efter ett besök vid leksaksaffären som de minns sen senast.


Kommentarer

Populära inlägg