Capo Carbonara o annat


Knappa två veckor är lite lite tid för denna ö och det mesta som jag vill se finns på andra sidan, så därför bestämde vi oss för att åka ända ner till södra kusten redan efter den första campingen. 
Så nästa strecka som vi körde var Budoni-Capo Carbonara- Capitana. Uppe i bergen stötte vi på en perfekt piknick spot. En vacker flod bädd! Hade varit perfekt för barnen att gå runt på. Men vid närmare titt så konstaterade vi att det kanske inte var en sånn bra idé heller. 
Så vi tittade på avstånd. Kör man upp i bergen längs slingriga små vägar, så brukar man belönas med en ganska fin utsikt. 
Så var det också här. Fina utsikter över bergen och vackra små byar!Lagom till eftermiddagen kom vi fram till Capo Carbonara och åkte ner till Spiaggia di Capo Carbonara. Ingen jätte bra väg den sista biten, men fint kom man fram med husbilen också. 
Otroligt fin strand det här också!
Jag gick en kort tur bland klipporna medan dessa gjorde stranden!
En stund av egentid och en lyx som inte händer så ofta!
Sen började det plötsligt regna. Vet ni hur "trevligt" det är att plötsligt och snabbt få in 3 sandiga och blöta varelser i husbilen. Ingen dusch förstås på en sånn här strand och därmed ingen möjlighet att få bort sanden. Blä för fin sand överallt i bilen.
Camparen i bilen bredvid steg ut och drog ut en dusch ur sin bil. Sen stod han där flinande och sprutade av sina skor. Hmm...
Nå han lånade sen nog sin dusch åt oss också. Så lite mindre sand och en idé till kommande uppdateringar av bilen.

Sen körde vi vidare till en camping i närheten av Cagliari. För följande dag skulle bli en sightseeing- dag! Och det blev det också, med parkeringsböter o allt, men det tar vi i morgon!


Kommentarer

Populära inlägg