Mot nya äventyr


Så var det dax igen, denna familj ger sig ut på nästa CaravanTrip! 

Efter en stressig morgon så rullade husbilen iväg från gården för några timmar sen. Ett första stop hos min syster för att lämna av Belle har vi redan bakom oss. Lyckig hund som glatt snusade på alla nya dofter.

Och nu är det bara raka vägen till hamnen i Helsingfors. Lugnt o fridfullt i bilen är det också när alla små somnat. Bra med en tupplur på dagen när det kommer att bli en lång kväll. Egentligen kommer nog ingen i säng innan halv 1 när vi är framme i Tallinn. Sen får vi se hur långt vi orkar ta oss innan vi stannar. Tanken är att vi borde vara i Nurnbeg nångång under söndagen o i Livorno på tisdag kväll. Sen blir det lugnare med körandet. 

Men vi är påväg!


Kommentarer

  1. Ni hann före oss! :) Vi startade från Jeppis igår lördagkväll o åker båt till Travemünde där vi är måndagkväll. Sen siktar vi på två dagar Legoland, sen München, Salzburg innan vi tar sikte på Gardasjön. Spännande när det är första gången vi reser så långt med husvagn! Ska kika in på din blogg för att följa er resa! �� Jag lär instagramna! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trygga körkilometrar! :)

      Radera
    2. Hej, vi anländer till gardasjön om några timmar. Gjorde playmobilparken, inte långt från legoland tyskland, igår. Låter som ni kommer att få en super resa ni oxå! :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg