måndag 2 januari 2017

Reseplaner för 2017


"Expect the best, plan for the worst and prepare to be surprised"
"Förvänta dig det bästa, planera för det värsta och förbered dig på att bli överraskad!"
Ungefär så fungerar det när jag planerar våra resor!


Som redan i flera omgångar säkert framkommit här på bloggen så har vi en del planer för resandet detta år. Inte så många planer, egentligen bara två. Men då kör vi en hel månad om gången också!

Första resan o den som vi planerat längst startar om 6 veckor o 5 dagar! Mauritius med hela stora familjen! Nästan en hel månad i solen! Vi är 13 personer som åker iväg samtidigt (dock inte med samma flyg), vi, mina föräldrar o trillingarna med respektive. Vi o mina föräldrar stannar i 28 dagar, de andra i 15 dagar. Efter en vecka där kommer sista systern med respektive (hoppas vi, detta är ännu inte helt klart). De stannar i 2-3 veckor. 
Biljetterna bokade, villorna betalda, bilar bokade, planerna färdiga! Bara packandet kvar! 
Snart, snart börjar äventyret!
Andra långa resan blir vår årliga caravantrip! Sjätte året i rad rullar husbilen!
Med start i juni, så fort skolan slutat, så åker vi iväg o stannar borta hela månaden till slut. I år tar vi sikte på Balkan igen. Blir åtminstone Bosnien & Hertzegovina, Montenegro, Albanien, Kosovo, Serbien, kanske Makedonien o ja alla länder man behöver köra igenom för att komma ner dit. Planeringen är inte så långt här ännu. Bara länderna bestämda o några platser som Sarajevo o Mostar. Resten av planerna får nog vänta tills vi kommer hem från Mauritius i mitten av mars.
Så där var våra planer!
Tror nog att detta år blir riktigt bra! 
Hoppas ni vill hänga med i år också!2 kommentarer:

  1. Vilka härliga resor! Båda låter grymma!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas det blir så bra som planerna låter!

      Radera