söndag 1 januari 2017

Årets sista dag


Blev en blåsig villadag! Men skönt så!


Vi hade tänkt vara hemma som förra året. Lockade inte så mycket att packa bilen full o köra till villan i slaskväder. Så behövs det också så mycket staff om man skall övernatta på villan vintertid. Så istället packade vi bara halva bilen full o kom hem till natten istället för att övernatta. Visade sig vara ett lyckat drag och hem kom vi i god tid för att ta in det nya året!
Men innan det hann vi med allt det som hör nyårsfirandet till. Min check-lista för nyår som gubben kallade det. Den listan innehåller: Utelekar, nyårslyckor, middag, skåla med "skumppa" o raketer! Raketerna var dock ingen höjdare i år. Det blåste ju så förskräckligt så den första grytan blåste omkull o sköt bollar hur som helst. De kom ju inte på oss men Romeo, som annars också är rädd för raketer efter att han träffades av en liknande gryta med bollar för nått år sen, blev ju hysterisk. Colin gillade heller inte smällarna. De små som bara lyste gick dock bra. Så det blev bara några raketer i år.
Svårt detta med raketer när en är jätte rädd o en konstaterar att den första grytan var super häftig (den som sköt bollar hur som helst). Inte lätt att få alla nöjda!

Sen körde vi hem när barnen skulle somna. Bra slut på detta år. En hel dag tillsammans utan att nån behövde jobba. Såna har vi inte haft så många av det senaste halvåret.
Försökte oss på en nyårsbild... alla bilder kan ju inte lyckas...speciellt inte när barnen är på spex-humör!


Men med dessa bilder vill jag önska alla Ett Gott Nytt År 2017! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar