tisdag 31 januari 2017

När man tror att man är klarMan tror att man har allt under kontroll! Alla saker skaffade o alla handlingar fixade... Resan närmar sig o plötsligt upptäcker man sak på sak som inte kommer att fungera. Så typiskt!


Som när jag plockade fram resevagnen. Använde den senast i höstas o den har fått stå ute i förrådet sedan dess. Visste nog att den inte var i super gott skick. Flaskställningen t.ex. förstördes när vi kom hem från Kuba. Men hade ändå tänkt att den skulle fungera ännu en resa. Man vet ju hur stor risken är att den söndras i flyget, typ varannan resa nästan, o det känns så onödigt att förstöra en ny vagn.
 Men den gamla var både möglig o sönder rostad. Kan inte förstå att den kunde bli så på bara några månader. Så bara att beställa en ny! 
Blev en svart Emma BMX lite. I passande prisklass (89€ på rea hos Lastentarvike) o med stor förvaringskorg under. 
 Denna har nu redan fått några km på nacken, eftersom Colin gillar den o vi har kört runt runt här hemma! Inne!
Hoppas han sitter lika gärna i den ute också!

Sen den andra katastrofen. Tog bara för givet att de äldre pojkarna kan använda samma UV-kläder som förra sommaren. Så har nämligen varit fallet de senaste åren. Samma kläder har gått flera år. Av nån anledning hade jag helt glömt att båda pojkarna tagit en växtspurt o att de kläder som Romeo använde förra sommaren inte ens går på Kevin nå mera. Kläderna satt som korvskinn på dem! O tydligen så kan man som nästan 9-åring inte längre använda Barbapapa simbyxor... så där rök de ända som passade.
 Tänk om man kommit på detta en månad tidigare när rean just hade börjat. Då hade det kanske funnits UV-kläder i deras storlek. Nu var det lite dåligare ställt. Blev till slut lite Molo, lite Speedo, lite Gap, lite Abercrombie från Zalando. Så nu skall vi väl vara klara för poolen!

Men dessa är ju bara små saker förstås. Allt viktigt är nog fixat sedan länge! Men nu hoppas jag att jag kommit ihåg allt annat också...
...men får se!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar