onsdag 4 januari 2017

Första riktiga hemmadagen


Vardag på riktigt nu då!


Tredje dagen hemma som hemmamamma o den första med riktig vardag! De första två var mera som jullov, eftersom alla pojkarna var hemma o man kunde bara ta det lugnt. Ingen stress nånstans eller nå tider att passa. Men idag fick vi vakna av klocka som ringde 7.00 o så full rulle i en timme för att hinna få iväg de äldre till skolan o förskolan. Klockan 7.00 är ju annars helt lyx för mig som är van med att stiga upp 5.00 varje morgon!

Så lagom till att skolorna började igen så blev det bitande kallt. -20 grader o ut med ungen i pulkan! Som tur har vi inte många hundra meter till förskolan. Men i denna köld behövde man verkligen inte vara ute nå längre än så. Men en selfie hann vi förstås med! :)

Colin var helt förstörd hela morgonen, gick o traskade efter mig överallt o gnällde. Ingen ro att leka eller ens riva saker ur skåp, som annars nuförtiden är det roligaste han vet. Han sakande nog sina bröder, inte alls roligt när de igen var borta hela dagen. Blir väl tråkigt att hänga med mamma! Men snart blir vi vana med detta igen!

Men nu skall jag njuta av den lugnaste delen av dagen! Colin sover, läxorna är fixade o pojkarna får spela en stund på vinden! Vilket betyder att jag får lite tid för annat. Kaffe och bloggande med andra ord! Bara nätet ville hållas igång mera än några minuter om gången så skulle det vara helt perfekt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar