Sista morgonen


Sista morgonen på denna ö, åtminstone för denna gång!
Inte nått som jag säger ofta om en plats. För det mesta låter det "Been there, done that!" Men den här ön, den har det mesta. Söker man Europas vackraste stränder, ja de här slår många av Asiens också för den delen, så är det nog hit man skall styra. 



Men fast vi nu om några timmar kör på båten och lämnar ön så är ju vår resa långt ifrån slut ännu. Imorgon har vi tänkt göra Rom och Vatikanen och sen väntar ännu flera trevliga aktiviteter för barnen på vägen hem. Bland annat Zoo, Dinopark och troligen Minimundus igen också. Roliga saker som blivit lovade åt dem redan för länge sen!

Så ännu kommer det att gå en vecka innan vi kör in på gården igen. Som tur att man har semester ännu ett par dagar efter resan också, så hinner man tömma bilen. 

Och ännu har ni ju bara fått ta del av en del av vad vi gjort och upplevt här på ön. Ännu återstår en hel del, bland annat vackra Bosa, charmiga Alghero, de mäktiga klipporna ute vid Capo Testa, livet i husbilen kommer också som inlägg i något skede. Så snabbt vi kommer nånstans där internet igen fungerar någorlunda snabbt. De senaste campingarna har nog varit i nån slags "internet skugga". Så bara att ladda upp en bild har tagit en evighet. 

Så i det här inlägget blir det bara bilder från en otrolig solnedgång. För nu är det dax att packa ihop o köra mot hamnen. Sen väntar 7 timmar på båten, inget som nån av oss ser framemot. 





Kommentarer

Populära inlägg