Första delen av Sardinien


Äntligen är vi här och måste säga att jag är positivt överraskad över stränderna. För en gångs skull så är de så bra som man har sett.  Man behöver inte "jaga" den perfekta stranden, för de vi stött på har alla varit ok. Så man får hoppas att det håller i sig runt hela ön, men hittills ser det lovande ut. 



Första streckan vi körde på ön var från hamnen i Golfo Aranci ner till Camping Pedra e Cupa i Budoni på östkusten. Första glimten av ön var positiv. Väldigt vackra landskap!
Och vår frukostplats bjöd på en ganska fin utsikt! Inte helt fel att dricka sitt morgonkaffe här!




Campingen vi valt visade sig vara en helt ok, så vi stannade i två nätter. Första dagen var det lite regnigt men egentligen var det ingen som gnällde. Det var mest bara skönt att få sitta i bilen o inget göra. Spela, läsa o leka, ja bara ha semester. Sen när det regnade följande morgon också så började folk bli lite rastlösa. Men som tur så klarnade det upp ganska snabbt o vi hann med en massa beach-häng också. 




Men efter två dagar är det dax att röra på sig. Barnen hade förstås helst stannat på en camping hela tiden, men själv blir jag nog rastlös efter två dagar. Efter max tre dagar är det nog dax att byta ställe. 
Så igår rullade vi vidare. Så fortsättning följer...


Kommentarer

Populära inlägg