När skolan börjar, då blir det varmt - sägs det

 Ja detta påstående verkar fungera detta år också, för den här veckan har vi haft helt otroligt sommarväder i flera dagar.  Typiskt förstås när den normala vardagen rullar på! Men såna dagar är det väldigt skönt med att jobba hemifrån och att man själv kan styra sina timmar. Ja och att sitta ute på balkongen och jobba är ju heller inte helt fel. 



"Börjar man tidigt, så kan man sluta tidigt!" Ja detta fungerar ju inte alltid, finns dagar när detta bara inte går pga möten och annat, men ganska ofta så går det att styra sina tider så att det passar en själv. Så när man har strålande solsken så då blir det stranden som gäller. Speciellt torsdagen var en sånn dag. Jobbade morgonen när barnen var i skola och dagis och sen så körde vi med Vibergs sandgropar både eftermiddag och kväll. 

Han äldste sonen han följer ju inte med längre, mellersta fick jag med på första turen genom att vi tog en kompis med, han yngsta igen hade badata precis hela tidne om han fått. Men han vill inte bada ensam! Säger sig vara rädd, vilket troligen bara är ett knep för att inte behöva bada ensam. Så den här kvällen hade vi turen att få bästa kompisen med. Bada i timmar för honom och en pratstund för mig och gubben städade huset så länge vi var borta. Tänk om alla dagar skulle vara lika roliga!

Sen kom fredag morgon och mellersta sonen vaknade upp med en förkylning....



Kommentarer

Populära inlägg