Vi gjorde som halva Österbotten - såg Kaj 10 i Botniahallen


Det var en mycket speciel feelis i Botniahallen i lördags. Gemenskap skulle jag kalla det!
Kaj är ju super och showen var helt otrolig! Och där var som sagt halva Österbotten!





För den som inte vet, om det finns såna bland dom som läser den här bloggen: 
"KAJ är en finlandssvensk musik- och underhållningsgrupp från Vörå i Österbotten. Gruppen består av de tre medlemmarna Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård vars begynnelsebokstäver i förnamnen bildar gruppens namn.
Gruppen grundades 2009[1] och år 2015 utsågs medlemmarna till Årets Österbottningar.[1] Låtarna framförs oftast på svenska (vörådialekt)." Wikipedia




Att de skulle dra folk det visste man ju, det gör de ju alltid, och speciellt när man klockan 12 den dagen de släppte biljetterna inte ens kom in på köpsidan på en halv timme. Men jag lyckades få ganska bra biljetter åt oss ändå.




Hade räknat ut att Colin inte skulle orka genom hela och så hade ju biljetterna ett ganska saftigt pris också, vilket ledde till att  jag valde att bara köpa biljetter åt mig och de två äldre pojkarna. Vilket ju visade sig var bra, för Colin hade feber ännu på lördag så han o gubben hade ju ändå blivit tvungna att stanna hemma.




Vi kom i tid till Botniahallen i lördags, en timme före, och ändå fick vi köa en bra stund innan vi fick bilen parkerad. In var det sen ingen större kö den här tiden och för att fotografera sig med paff-Kaj så behövde man inte alls köa. Skulle man ha velat göra detta sen i pausen eller ens gå på toaletten, så hade man haft lite problem.




Showen var super som sagt och de spelade många av de sånger som rullar på hemma hos oss. 

Kaj är annars vår rese-musik, deras skivor har följt med lite överrallt i världen. Som min pappa konstaterade efter en månad på Mauritius, "man kan deher Kom ti byin-skivon utantill!" Ja vi hade ju exakt 4 skivor med och två av dem var Kajs, så de hann ju rulla några varv. 
Tycker det ger en ganska bra kontrast när man lyssnar på deras musik och susar fram mellan tuk-tuks och vespor längs palmkantade vägar! 


Kommentarer

Populära inlägg