Lekdag - Duudsonit park Seinäjoki


Duudsonit parken har ju funnits i Seinäjoki i åra tal redan, men nu har de flyttat till det nya köpcentret, Ideapark alltså. Vi hade vägarna förbi, för att hämta granen från närmaste Hong kong affär, och passade då på och besökte parken också. 




Kort om parken som nu ligger inne i ett köpcenter, väg i väg med t.ex. XXL sport. Vilket är super  läge för folk som vill placera sina barn och gubben nånstans så länge som de själv shoppar loss. Men som varning så stället är inte nå stort och det uppstår snabbt köer till allt. Stället är ju ny öppnat och därmed fattades ännu all skyltning för toaletter (så hoppas jag att det är ställt och att en bättring kommer att ske). För det fanns inte en ända WC-skyllt på hela området. Ville man kissa så fick man gå omkring och testa alla vita dörrar som fanns och till slut hittade man kanske en toalett eller så kom man till städskrubben. Och toaletterna såg sen ut som om ingen ännu städat dem sen de hade öppning av området för nån vecka sen....

Ok, det är nytt och byggarna har inte satt upp skyltar ännu tänkte jag, men att skriva toalett på ett papper och tejpa upp på en dörr är ju inte så svårt!!! 5 minuter och så hade det varit gjort och hade ju underlättat en hel del för kunderna med små barn som behöver kissa NU och inte sen när man sprungit och letat runt hela området.

60 euro blev det att kosta för oss 5 personer att komma in hit, inte ens de vuxna kommer in gratis nämligen. För dyrt för vad det var tyckte vi och kommer nog inte att komma tillbaka. Maxi funs trampolinpark i Karleby är betydligt bättre tyckte barnen. 




Kommentarer

Populära inlägg