Utedag

Vi är nog riktiga sommarmänniskor hela bunten. Först när solen börjar värma så kommer vi ut. T.o.m. djuren sitter ju inne hela vintern. Nu först som den äldre av våra katter vågar sig ut :). 
Igår spenderade vi 6 timmar på gården. Pojkarna skalade bort bara mera o mera kläder, för man behövde verkligen inte de halv vinterkläder som de först hade på sig. Var ju 14 grader o blåste inte alls. Härligt!
Mycket hann vi med också, gården städad på de snöfria delarna (ja vi har en hel del snö ännu), uterummet städad, studsmattan framme o utemöblerna ute. Så nu är våren fram plockad helt enkelt! 


Kaffepaus i ute rummet!
Skönt o varmt där inne!



Allas favoritplats är sitthängmattan (eller vad den nu egentligen heter), alltid bråk om vem som får sitta där. 
Skönt att sitta o läsa där o man har bra uppsikt över vad barnen gör på samma gång. Är nog fortfarande hellre ut med dem än låter dem vara ensamma ute. Fast de nog klarar sig hur bra som helst men små bråk uppstår ju jämt när det är flera barn tillsammans o Kevin är bara 4 ännu. O nu när vi har uterummet så sitter jag bara gärna där o läser o njuter. Kan hända att det blir mindre av det nästa sommar med en liten en, så man måste ju passa på nu. 


Kommentarer

Populära inlägg