Shoppingdag!

Ja gårdagen blev verkligen en shoppingdag! 
Hann med Reima x 2, Ikea, Ideapark o ännu Tuuri! Startade 5 o var hemma en halv 8 tiden, så vi hann med mycket på kort tid. 

Framme i Kankaanpää var vi redan halv 9, så kom nästan längst fram i kön den här gången. O bra var det, för i år var där verkligen folk. Mycket kläder för en billig slant fick följa med hem! Men då mest åt babyn, eftersom det egentligen inte spelade nån roll vilken storlek som man köpte åt hen. För här vet man aldrig vilka storlekar det finns av. Mest brukar det finnas baby storlekar o minst av 104-122 storlekar o så tar det helt slut vid 140 ungefär. Så om man är ute efter nått speciellt åt större barn kan det nog vara svårt att hitta. Lager tömingen håller vanligen på från onsdag till lördag o händer två gånger per år. Vi har alltid varit på lördagen. Så det kan ju hända att det tidigare i veckan finns bättre med större storlekar. Men de bästa priserna har dom nog på lördag, hallen skall ju tömmas. Men så här billigt har det aldrig varit tidigare! Många halare var nersatta från 20, som de varit från onsdagen, till 10€ nu. O tuttas kläder var bara 1€/st, bodyn, dräkter, pyjamas mm. Mössor o strandskor för 1€/st följde också med hem. Så saldot blev: 2 Lassies vinterhalare storlek 62/68 o 68, en Lassies vinterdräkt storlek 92, 10 st tuttas klädplagg storlekar 56-86, 5 strandskor storlekar 30-34, 4 mössor, 2 par Reimas solglasögon o 2 Reimas vårjackor storlekar 122 o 140 för under 90€. O detta är alltså nya kläder! Jag kommer så att besöka lager tömingen nästa år också! Bilder senare när jag hinner/ser fota.


Sen var vi en sväng till Ikea o Ideapark! 


Efter ideapark tyckte jag att det började kännas konstigt i mitt högra öga o när jag nämnde saken så sa Sonja: "Men du är ju helt varig i hela ögat"! Jaha det var inte pollenallergi som Kevin har då (han fick variga o röda ögon på fredagen i Vasa, men vi hann ju aldrig till nån läkare då, så efter att ha rådfrågat hälsocentralen så hämtade vi allergidroppor åt honom, de hjälpte nog lite de också, men imoron blir det nog läkare) utan ögoninflamation o nu hade jag det också. Så framme i Tuuri var ögat i sånt skick att utan solglasögon steg man inte ur bilen.


O nu föjande moron ser det ut så här! Man har sett vackrare dagar! 
Tur att vi inte har nå program alls för den här söndagen!


Kommentarer

Populära inlägg