fredag 10 april 2015

Färdigt


Så var det färdigt så långt som vi kommer för tillfället. Både tamburen o babyrummet. Lampor saknas härifrån ännu. Behövs antagligen två till tamburen, annars blir det nog för mörkt. Men nu under sommarhalvåret klarar vi oss utan. Bra det, för jag hittar inget som skulle passa. Vill ha samma eller åtminstone samma stil som de lampor vi redan har  i trappdelen av rummet, men såna finns ju förstås inte mera. Så vi får vara utan tills de rätta hittas! 
Babyrummet blev till slut den rätta färgen. Nu är det faktiskt grått o inte blått eller beige. Bilder senare. 
Så i helgen behöver det inte byggas. Skönt att slippa byggskräp en liten stund. Men det blir väl att fixa gården då. Ännu har vi en hel del snö kvar, men delar kan nog städas redan o kanske man kunde dricka årets första kaffe i uterummet också!

Trevlig Fredag!

4 kommentarer:

 1. Måste nog komma på besök snart, lyckas inte riktigt greppa var ni byggt rummet. Bäst att få se med egna ögon! Det är ju också en tid sen vi var på besök sist...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså bilden är tagen ur vårt sovrum o dörren som syns går till Romeos rum. Där vi hade tv:n o soffan tidigare! Blev ju ett långsmalt rum men helt ok stort. Fast inte kan man ju jämföra med pojkarnas rum. Men nog skall väl en babys åtminstone rymmas in. Bara att komma på besök!!

   Radera
 2. Lite samat sanat här, får inte in i skallen var babyrummet är placerat :) Och så vill jag ju se bulan live också. Vi får sikta på träffis!

  ÅsaT

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom på kaffe nån dag! Ensam eller med familjen!?

   Radera