Plitvic


Plitvic sjöarnas nationalpark var torsdagens program!
När vi kom till parken frågade vi tanten i info om man kunde gå med syskonvagnen. Hon trodde nog inte alls att det skulle gå pga en massa gångbroar o trappor. Men ner till det största fallet var det bara en 10 minuters tur så vi tänkte att vi testar ändå o gå dit. O det gick hur bra som helst, i vissa trappofick pojkarna nog gå (Romeo tyckte inte alls om detta utan skrek o stampade, o Kevin ville gå själv, ingen fick hålla i honom. Men han föll inte i.). Så vi tänkte att om detta gick så bra så kan vi nog gå den kortare turen som var avsed för barnfamiljer. 


På denna tur fick man åka över en sjö med båt o därifrån skulle man sneda upp till bussarna som gick tillbaka till starten. Men så gick vi lite fel o hamnade in på den långa rutten.
Så vi traskade nästan 5 timmar tillsammans med en annan barnfamilj som också hade vagn och som också gått fel. Mycket vackert var det. Fina vattenfall, grönt vatten med en massa fiskar! Verkligen värt mödan att gå hela streckan! O eftersom man kan gå hela turen med en syskonvagn så kan nog vem som helst gå hela vägen! :) 


Sövande var det o på slutrakan somnade båda! :)


Natten spenderade vi på Camping Korona 5 km från parken!

Kommentarer

Populära inlägg