Nin o Krka nationalparkIgår kväll var vi o åkte campingens tåg till den lilla byn Nin. Färden tog 20 minuter men Kevin var helt förtjust! Nästan alla större campingområde i Kroatien som vi varit på har haft ett tåg som åker omkring på området. Men det här var bättre eftersom man faktiskt kom nånstans. 


Gick omkring en stund o tittade o åt glass! Kevin bongade alla roskisar, han är överförtjust i roskisar (vet inte varför)! O så tog vi tåget tillbaka igen! Krka Nationalpark var programmet idag! 
Lite dåligt utmärkt är allt här i landet o det tog en stund innan vi hittade fram till Roski slap fallet som vi visste att man enkelt kunde nå till fots (med barnvagn). Ville inte åka på en 3,5 timmars båttur, fast man säkert hade sett mycket mera då. Men tyckte vi såg helt tillräckligt o vackert var det.
Blå fjärilar flög omkring överallt!


Romeo tyckte dock att detta med vattenfall var lite tylsää o Kevin somnade på halva vägen!
Men vi lite äldre tyckte att det var värt mödan att köra omkring i bergen en stund för att komma dit. 
O nu campar vi på Camping Solaris strax intill staden Sibenik. Bra camping också det här o nätet fungerar helt suveränt (men det beror antagligen på att man hamnar o betala för det). Så här blir vi nog kvar 2 nätter o sen är det lite öppet. Romeo pratar om att vi kanske kunde åka hem så får se hur vi gör. 

Kommentarer

Populära inlägg