Snart, snart...

3 dagar, 4 timmar, 47 minuter och 9 sekunder kvar tills vi startar (enligt min plan startar vi 19.00 på söndagkväll :) ). 


Båten över till Stockholm på måndagmoron är det ända som vi bokat i förväg eftersom man aldrig kan veta hur lång tid nån körstrecka kan ta. Vissa dagar är barnen mera gnälliga än andra o då behöver man inte köra utan kan göra nått annat! :)
Men tanken är att vi på onsdag moron kl. 10.00 står utanför Legolands portar! Två dagar stannar vi där o så vidare ner till Playmobil parken i södra Tyskland! Vilket nog blir höjdpunkten på resan för Romeo, som sparat alla sina födelsedagspengar till att köpa Playmobiler med! Vi kommer att ha bilen full!


Sen börjar den oplanerade delen av resan, men tanken är att vi så småningom kommer oss fram till Kroatien o tillbringar ca. 2 veckor med att köra runt o njuta av solen o havet!
Tur att pojkarna älskar att sitta i sin dubblavagn o gå promenader, för det finns så många platser som jag vill se! :)


Sen tar vi Via Baltica upp o båten över från Tallinn o troligen är vi hemma igen ca. 8.7! Möjligen ännu senare om det är riktigt roligt! :) Men om allt går bra så knappast nå tidigare, fast vissa tror vi svänger redan första veckan.

Bilen är nästan packad redan! Lite ivriga på att få komma iväg! :)
O nu är det bara 3 dagar, 4 timmar, 32 minuter och 44 sekunder kvar!
Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg