Playmobilparken


Playmobilparken utanför Nurnberg var en av de mest väntade platserna på vår resa!
Tyvärr fick Romeo feber dagen innan o var inte alls sig själv idag. Kevin tyckte nog inte om den plötsliga värme böljan o var gnällig. När vi startade från Holle i fredags hade vi värmen på i husbilen o när vi kom fram till Nurnberg fick vi lägga på ac. 


Men fast vi var lite sjuka så trivdes nog pojkarna ändå. O att se alla kända playmobilleksaker som jätte stora var super roligt. Men roligast var nog ändå att få leka med alla små playmobiler i den stora leksalen, båda kunde ha stannat där hur länge som helst. Kevin trivdes också i sandlådan!


Så tycker barnen om playmobiler så rekommenderar jag verkligen parken! Från morgonen var där inte alls så fullt men mitt på dagen började det nog bli lite trångt. Playmobilbutiken var också super tyckte både jag o Romeo. Fick nog med oss en hel del därifrån o sen var jag nog ännu o köpte några julklappar också! :) 

Sen körde vi vidare men eftersom vi var lite krassliga så körde vi bara 80km o tog sen in på Campinplatz-Kratzmuehle! Helt ok ställe vid en liten smutsig sjö. Var på stranden en stund men vågade oss inte i vattnet. Nu börjar det bli behagligt att vara ute igen när solen gått ner. Räcker nog några dagar innan man vant sig vid värmen igen. 
Imoron tänkte vi köra vidare till Österrike.Kommentarer

Populära inlägg