Krk Island


Startade tidigt o första delen av resan (150km) gick super bra. Handlade på Lidl (uppskattar den butiken mer o mer när det inte finns Prisma) o sen hamnade vi i en bilkö. Tog 1½ timmar att ta sig 10km! Ingen aning om vart alla var på väg för nån orsak till köandet såg vi aldrig.


Biserujka Grottan 
En liten (110m lång) grotta som lämpade sig bra för barn. 
Tänkte först att få se hur det går när Romeo tidigare varit så rädd för mörka tunnlar (skrek som en dåre i Åbo slott året innan) men han tyckte det var roligt o spännande. Kevin kom på att det ekar om man ropar o att få tyst på honom var inte så lätt. Själv var jag nog inte så imponerad av grottan. Staden Krk
Kevin funderar vad pappa håller på med! :)


Vår campingplats Jezevac ligger ca 1 km från stadens centrum. Hade först tänkt oss en annan camping men den var full o på den här fanns det 1 ledig plats. Börjar närma sig högsäsong o det märks nog tyvärr. Tycker dock inte alls om den här campingen, för trångt o dålig strand. Romeo tyckte inte om duschen eftersom det inte fanns nån barndusch. Så vi kommer troligen att fortsätta till Zadar redan imoron. Men startar nog först efter en tur till stranden. 

Kommentarer

  1. Verkligen roligt att läsa om er resa! Kroatien är så otroligt vackert land, det lilla vi såg. Vi bodde i Baska Voda på Makarska rivieran strax söder om Split. Vi gjorde bl.a en utflykt till Krka vattenfall i nationalparken med samma namn. Det rekommenderas verkligen, mäktigt! Ha en bra fortsatt resa

    SvaraRadera
  2. Roligt att nån faktist läser den! :) Krka vattenfall står på programmet inom de kommande dagarna. Tycker också att landet är vackert men tyvärr lite utturistad på vissa platser.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg