Legoland

Det länge väntade Legoland!


Roligt, ja, men tror nog att vi kommer på nytt när barnen är i skolåldern. Då finns det så mycket mera åt dem att göra! Visst fanns det en massa nu också men eftersom pojkarna så sällan varit i karuseller o liknande så var de ganska rädda. Men alla legohusen o speciellt tågen var intressanta. 


Lunchen (Polarlandias Pizzabuffe) var jätte god, lite som Rax men inte lika bra! Dock kunde man sitta o titta på pingvinerna (eller fiskarna som Kevin kallade dem) medan man åt här o det kan man inte på Rax! :)


Ingen annan ville o sitta i kistan! :)
Kevin blev rädd o började gråta, trodde väl mamma skulle fastna! :) (men så liten var den ju inte)


Ända maskinen som båda ville på nytt i!
Hauskaa, hauskaa tyckte Kevin!
Två gånger åkte dom, köer fanns ju inte egentligen, bara till biljettluckorna kl. 10.00. Så till maskinerna behövde man inte köa o man kunde åka igen genast om man så ville. Så nått positivt med att det inte var så varmt den här dagen. Blåste egentligen ganska kalt!


Den lugna båtturen bland fina hus var också bra! Förstår dock inte varför man som vuxen utan barn åker på en sådan tur (hade ett 40-års par framför oss). 

O så höjdpunkten!


Blev en massa dräkter (kungasaker, riddarhjälm osv.) o en stackars lego Ninjago gubbe o den var också en större robot (men den tror jag han redan har glömt bort). Så nå lego köpte vi inte! Blev lite besviken själv, hade väntat mig att kunna köpa nå julklappar också men där fanns ju bara allt det vanliga som där hemma. Hade väntat mig ett större utbud! Kevin sade bara "Ne, ne" till alla dubblo sett som jag visade honom, men så hittade vi en legomjukisgubbe o den var super. Han döpte den till Jaska av nån anledning! :) O släpade på den resten av dagen!Romeo var klar med Legoland 14.30, då ville han till husbilen o plocka fram allt han köpt. O Kevin var super trött! Så vi bestämde oss för att inte stanna en dag till i Billund som vi tänkt tidigare utan styrde näsan söderut o förhoppningsvis lite varmare väder!


Romeo var kung resten av kvällen! Så alla vi mötte på Ribe camping drog nog lite på munnen! :)
Ribe camping är annars också ett super bra ställe o där fanns Internet att fås till husbilen, äntligen!

Kommentarer

Populära inlägg