SF-kids Play


"Enkel, barnvänlig, stort sortiment!" Så reklam för man SF-kids Play.

Vi fick via Buzzador möjligheten att testa SF-kids Play gratis i två månader. Klickar du in på https://sfkids.com/fi/ så får du också alltid den första månaden gratis. Sen kostar det 6,90€ i månaden. 


Vad är SF-kidsPlay då? Ja serier och filmer som man kan se både online eller ladda ner till tabletten eller telefonen. Ända skillnaden från den här och t.ex. Netflix är att den här är gjord för barn. Därför innehåller den bara barnserier och inget annat. Här finns verkligen ett stort urval av alla serier. Men när vi började använda sidan så fungerade den väldigt dåligt. Stannade hela tiden. Så både barnen o vi tröttnade ganska snabbt med den och gick till att använda Netflix eller Yle Areena igen, eftersom de fungerade hur bra som helst. Inget fel på vårt Internet alltså!

Så ja bra utbud, men kvalitén på många serier är riktigt dålig. Många serier är helt gryniga. 

Lätt använd, det är den däremot nog. Och barnen kan lätt använda den själv.  Åtminstone på tabletten som app är den enkel att använda, i PC version lite sämre. 
Men som sagt fungerade dåligt i alla maskiner och tror inte nån av barnen använt den sen den första veckan. Så vi kommer nog inte att ha den kvar efter nästa månad.
Kommentarer

Populära inlägg