FredagstankarVilken vecka vi haft! Mycket att göra, fixa och planera!
Men nu är det fredag och vi har inga planer för kommande helg!

Känns inte alls fel med en helg utan planer. Nästa vecka är det ändå höstlov och min och de större pojkarnas Umeå/Skellefteå roadtrip. Det skall bli roligt!  Ja huvudpoängen med hela trippen, förutom nått roligt att göra på höstlov då, är ju att besöka vänner i Skellefteå. Ser framemot att få träffa en helt ny liten person. 
Sen har ju pojkarna aldrig åkt över Vasa-Umeå heller och för mig är det några år sen senast. Som barn blev det ju några turer, men det är nog länge sen. En halv dag i Umeå har vi också, så gissar att det blir lite shopping också. 

Så en helg utan planer betyder höststäda och fixa! Fast de ränsade bort en hel bilkärra med löv i början av veckan så är det nog åtminstone lika mycket där igen. Vackert med färgglada löv enligt mig! Och pojkarna gillar dem också stort! Men bort måste de ju hur vackra de än är för tillfället, annars har man en mindre katastrof på våren. 
Så vi hoppas på vackert väder så gården kan fixas, pupu flyttas in, och växthuset tömmas på kuddar och mattor och annat som inte skall vara där på vintern. 

Önskar alla en skön fredag och en fin hösthelg!

Kommentarer

Populära inlägg