Halloween-pepparkakor


Första pepparkakorna för i år!
Bakade vi i dag, jag och pojkarna.
Blev några dagars blogg-paus igen. Ingen vettigare orsak den här gången heller förutom att tiden bara inte räcker till för allt. Egna intressen får ibland vänta...

Veckan gick som vanligt så snabbt. Två dagar på jobbresa, med två mycket långa arbetsdagar och inget extra roligt alls den här gången. Hade hoppats på att hinna till Ateneum, men av många orsaker blev det inte tid för det. Synd! Men får göra ett nytt försök om två veckor.

Efter en stressig vecka är det skönt att bara vara hemma hela helgen. Ta det lugnt och påbörja Halloween fixandet. Som vanligt har vi Halloween-fest först på All helgona, alltså nästa helg. Det har bara blivit så eftersom denna helg inte passar åt alla. 
Så idag bakade vi årets första pepparkakor, med Halloween motiv förstås. Colin deltog för första gången och han gillade verkligen degen. 

För första gången måste jag säga att man på riktigt hade hjälp av de äldre pojkarna. Kevin bakade med mig hela tiden (inte bara den första kvarten) och Romeo fick vakta Colin sen när Colin ganska snabbt hade fått nog av bakandet. 

Många pepparkakor lyckades vi få till, men får se om det finns nå kvar mera nästa helg!

Kommentarer

Populära inlägg