Hösten på villan


Härlig värme utlovades till helgen, så klart att vi då passar på och åker till villan.
Den där värmen ute blev nog, men en fin dag fick vi ändå. 
Fiska, fiska var dagens tema. Ingen av våra två åringar har gillat att fiska som den här. Visst de har testat en gång, kanske två och så har de gått och gjort nått annat. Den här han spenderade halva dagen med att fiska med pappa. Först med en pinne och sen med ett riktigt fiskespö. Tålamod har han också, men nog hjälper det ju om det nappar ibland. Den stora fisken, den var spännande. Men fångar man nått som är nästan lika lång som en själv så blir det nog lätt så. 
"Kan du stå bland gräset så att jag kan fota dig?"
Spexaren satte igång...
Vackra höstfärger, trots saknaden av solljus!
Gillar hösten, alla färger, faktiskt också det att det blir mörkare ute, men dessa eländiga älgflugor de håller på och förstör hösten. Hatar att plocka dem ur håret och nu biter de också och såren tar en evighet att läka. De flesta gånger så finns de inte på villan, om man hålls på gården. Irrade oss nog ett varv ut i skogen och stötte på älgspår och då strax blev det att plocka kryp. Enklare för vissa som inte har nått hår på huvudet och barnen verkade de inte ge sig på.
Blöta och smutsiga styrde vi hemåt när det mörknade. 
T.o.m. den här fröken tyckte att det var en god idé att kasta sig ut i vattnet strax innan man skulle sätta sig i bilen...Kommentarer

Populära inlägg