Evedal campingSugen på att besöka en bra camping i mitten av Sverige eller är du påväg ut i Europa genom Sverige? Då ligger den här campingen mycket lägligt till. 

Vi har besökt Swecamps Evedal camping i Växsjö två gånger under de sex åren som vi kallat oss för Caravanare. Campingen ligger väldigt lägligt till speciellt om man kommer från Vimmerby och Astrid LindgrensVärld och är påväg längre neråt i Sverige eller ut i Europa.

När jag blev kontaktad om möjligheten att skriva ett inlägg i samarbete med Swecamp så blev jag jätte glad. Skriver gärna ett inlägg om denna fina camping som vi bara har positiva erfarenheter av. 

Barnen trivs här, här finns också mycket för dem. Här finns två olika lekplatser och ännu ett större strax utanför parkområdet. Gokart cyklarna som man kan hyra är också väldigt populära. Med dem cyklar man smidigt runt hela campingen. Gillar man att fiska så ligger Helgasjön strax intill, har man tur kan man skaffa sig både abborre och gädda till middag. Eller vill man inte fiska i sjön så kan man alltid bada.

Har man ännu efter detta energi kvar så finns det både badhus och Leos lekland inne i Växsjö. Vi har inga erfarenheter av dem men nog av sjukvården i Växsjö. Kevin fick nämligen öronvärk på natten den första gången vi var här och vi blev tvungna att söka upp läkare. Mycket bra och vänlig service fick vi i receptionen på campingen när de förklarade vart vi kunde vända oss för att finna en läkare på en söndag och sen också hos doktorn.

Vi kommer att åka hit igen när vi nästa gång har vägarna förbi. 
Kommentarer

Populära inlägg