tisdag 2 februari 2016

Inget mera kaos

Nu har jag fixat förvaringspåsar! Till både colins väska o barnens leksaker. Varför? För att hitta nått snabbt helt enkelt! För det finns ju diverse greijer i en skötväska: blöijor, byteskläder, smutsiga kläder, nappar, flaskor, mat, leksaker osv. O fast en skötväska nog har flera olika delar o kanske man själv minns vart man packat allt men så säger man åt gubben ta fram det o det o så slutar det med att han har sprängt hela väskan över golvet. O troligen ändå inte hittat vad han sökt efter! Så nu finns allt i olika påsar istället. Ja bäst hade ju varit om man gjort olika färger på påsarna, då hade man kunnat säga "i den blåa påsen" men våra blev nu i två olika tyg. Så nu kommer vi åtminstone bara att ha en massa påsar över golvet!!

Pojkarna hittar också enklare sina saker när man packar bilar i en o gubbar i en påse osv. Inte allt bara slängt i ryggsäcken. Då behöver man åtminstone inte söka annat än påsar när de vänt upp o ner på sina väskor i flyget! Betydligt smidigare än att söka alla olika små gubbar som rullat iväg under säten!

Ja påsarna. Super enkla, men behändiga! Man kan ju köpa såna också förstås, men tyckte det var lite för dyrt. Att sy några raka sömmar klarar jag nog ändå av! Syr ju inte så ofta så nå tyg hade vi ju inte men nog påslakan som vi inte använder. Så det blev rosa blommor. Pojkarna var inte så glada över de rosa påsarna! :) Men tror nog de överlever! Min hjäpreda däremot tyckte om banden!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar