tisdag 23 februari 2016

Det blev en stor till!

Vilken lyx morgon, man fick sova till 6.30! Verkligen ovanlig lyx hos oss, för de senaste veckorna har vi annars gått upp mellan 4.30 o 5.30! Så en hel timme till! Det är lyx! Alltså det är ju inte jag som vill upp den tiden utan Colin som tycker att det är morgon då! Nå snart vänder vi upp o ner på hela rytmen igen så får se hur vi sover då!

Väsk problemet löste sig ganska smidigt igår! Vi köpte en 112,5 liters väska. Inget märke som vi haft tidigare men den var den största vi kunde hitta! Samsoniten vi har är nog bara nått på 80 liter o den näst största vi tittade på igår, American touristen, var bara 91 liter. Så återstår att se hur bra Eminenten håller! Lätt o smidig att "köra" är den åtminstone! O vad jag så där snabbt kikade så hade den nu inte fått så dåligt betyg i olika "bäst i test" för resväskor. 


Nu återstår det bara att handla allt Colins mat, lite snacks åt de andra två o lite apotekstaff o så är vi klara att slänga ner allt i väskorna! Tre skol- o dagisdagar kvar o så är det sportlov! NU börjar det vara nära! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar