Feber i villan



Romeo hade lite feber från och till veckorna innan vi åkte, men han hade bara lite hosta kvar när vi åkte. Nu fick Colin tydligen samma, eller nån annan variant. Inte alls roligt när liten inte orkar leka och bada. 




Hos oss är feber ganska sällsynt, eller jo visst vi har feber alla, men temperaturen stiger nästan aldrig över 37. Man känner sig precis lika febrig som alla andra men mätaren visar max 36,6. Frustrerande tycker de äldre pojkarna, men som tur har de en mamma som fungerar precis på samma sätt och vet att man kan vara sjuk fast mätaren inget visar. När de var yngre hade de alla ordentligt med feber när de var sjuka och så också Colin ännu. Sen har de äldre blivit som jag. Så Colin han har feber och total vägrar förstås febernedsättande medicin, envis som han är. 

Igår somnade han 16 på eftermiddagen och tyckte nu att det var morgon klockan 4.30. Väldigt trött är han nog ännu.

Så vad gjorde vi igår. Vi badade pool och badade ännu mer, hoppade i vågorna och sen hämtade vi pizza på Pizza hut. De äldre pojkarna tyckte det var en helt perfekt dag. Jag själv hade gärna redan åkt ut och sett mig omkring lite. Men vi får nog vänta en dag till ännu. Så till de äldres glädje så kommer också denna tisdag att bli en pooldag. 


Mera under ytan än på
Ännu när solen gick ner så badade de en sista gång. 



Och när de inte längre kan bada så gör de samma sak som hemma, spelar eller tittar på youtube. De fick ett rum som de tycker om, med våningsängar!




Bada, fungerande wifi och pizza, kan sportlovet bli bättre om man är 8 och 10 år!


Kommentarer

Populära inlägg