Bubbligt i mängder!

Hur skall man börja berätta om denna resa?! Vi upplevde så mycket, både bra o dåligt! 
Måste nog säga att Kuba är ett intressant land o verkligen värt att besöka. 


Alla påstår att det är nu man skall åka dit innan Amerikanerna kommer, för då blir det förstört. Men måste nog säga att till stora delar är det nog redan förstört för Kanadensarna har varit där redan länge. Kuba kan nog tyvärr kallas Kanadensarnas Gran Canaria! Men mera om det i ett annat inlägg. Nått roligare skall detta handla om!

Det var ju en riktig familjeresa som vi gjorde. 14 personer var vi i vår grupp o vi gjorde nog det mesta tillsammans. Det var mina föräldrar, mina fyra syrror o deras respektive o vi. Pojkarna trivs när de har många som leker med dem o mina systrars pojkvänner är ju extra roliga förstås. Tre coola killar! Speciellt Kevin gillar dem jätte mycket. Han tycker om att vara en av de coola killarna! En Jätkä som han säger! Vilket betyder att han hängde ju efter dem hela tiden. Tur att de tar sig tid att leka med honom!

Vi hade många orsakera att skåla under denna resa o detta inlägg får handla om detta! Först var det syrrans födelsedag som firades med tårta o bubbligt. 
Därefter firade mina föräldrar 35 års bröllopsdag! Passande att 35 år är just korallbröllopsdag! Vi hade fixat en överraskning åt dem! Först blev det bubbligt o medan vi skålade körde fyra vackra gamla bilar upp längs infarten. Till vår förtjusning hade de lyckats få tag på tre vackert rosa öppna bilar.

Men Colin kunde ju inte åka i öppen bil så vi körde i en sån här vit skönhet! Denna hade åtminstone den häftigaste tutan! De äldre pojkarna ville ju så klart inte åka med oss, utan de åkte med mina föräldrar i den första bilen. 
Turen gick genom Varadero medan solen sjönk ner bakom havet o färgade himlen i samma färg som bilarna. Sämre plats kunde man fira bröllopsdag på!

Sen blev det middag på hotellet! Personalen hade dukat så fint i långbord åt oss. 
Några dagar senare var det dax för nästa överraskning. Denna gång var det bara ett fåtal i gruppen som visste vad det handlade om.

Vi blev tillsagda att vara utanför hotellet en viss tid o alla skulle klä upp sig. Nå bilder skulle tas fick vi höra. Vi är inte så bra på överraskningar varken jag eller mina systrar så resten av dagen gick ut på att fundera o spekulera. Lyckades nog ganska bra med min gissning ändå. Så när det hördes musik bland palmerna o Ville steg fram så var det nog kanske bara syrran som blev överraskad! O hon sa Ja!

Så skålade vi i bubbligt igen! Grattis Johanna o Ville! O roligt att vi fick vara del av denna speciella händelse. Så efter att ha haft mängder av kära runt sig i två veckor så känns det nog lite tomt nu när man är hemma igen. Men tror inte att detta var sista familjesemestern. Det kommer nog flera! O med tiden växer vår grupp ännu mera skall vi hoppas. 

Kommentarer

 1. Vilken härlig familjeresa! Och vad kul med så mycket att fira! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Att resa med familjen har sina fördelar = många barnvakter! :)

   Radera
 2. Så härlig resa ni verkar haft! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är roligt när man har en familj som man kommer bra överens med! Annars kan två veckor så tätt på varandra bli ganska tungt!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg