Villan

Så var den första skolveckan slut o vi avslutar veckan på villan. Läxläsningen är inget som han hurrar över, hade jag inte förväntat mig heller, men annars en positiv början. 
Bra så! 
Dock frågade han nog hur länge man egentligen måste gå i skolan. Lite tröstlöst att behöva svara åtmistone 9 år till, men mamma hoppas på runt 16 år! Lite länge tyckte han!
16 år spenderade man själv på skolbänken o har aldrig ångrat en sekund av detta. En magisters examen är bra att ha!


Var talko på gång vid villan! En ny grund skall gjutas! Blir en ny villa av nått slag så småningom.
Så alla på plats o man kan lugnt säga att det inte var en lugn o skön villakväll! Traktorn o blandare surrade tills det blev mörkt o sen började annan form av action. Min pappa kunde konstatera att har man huset fullt av flickor (5st) så dyker det upp gratis arbetskraft med åren! Hehe!


De mindre pojkarna hjälpte också till en liten stund!


Vissa tyckte dock att de hade orsak att inte behöva delta! 


Ja action blev det sen på kvällen med besök av både ambulans o polis i grannvillan! Rörde sig om ett sjukdomsfall, troligen, en aggressiv gubbe (inte grannen utan nå gäst de hade)! Tydligen hade han jagat både hjälparna o ambulanspersonalen runt gården. Ambulanspersonalen fick sätta sig i bilen o invänta polisen innan de kom iväg med gubben. Så verkligen action! Inte ofta det händer så mycket på villan!Men nu har vi en lugn o skön moron (alla andra sover ännu)!
 Solen lyser o det verkar bli en strålande lördag!
Blir nog en dag vid Ohtakari beachen!

Kommentarer

Populära inlägg