Nedräkning



Nu börjar det närma sig, två dagar kvar och så är det dax!
Nedräkningen hos oss har pågått redan länge och speciellt nu när ute termometern visar på -20 grader. Alla är så redo för sol, bad och äventyr!




Vädret på Bali lär det inte vara nå fel på heller förtillfället. Väderleksrapporterna visar på regnskurar och åska, men enligt min syster och pojkvän, som anlände till ön redan för nån dag sen, så skall det inte ha regnat nå alls ännu. Så får se om det håller i sig eller om det blir åska för hela slanten från söndag framåt. 

Så nu är vår matsal ett ända kaos igen. Men ett organiserat kaos tycker jag. För där börjar snart finnas allt som skall packas ner. Och på torsdag skall allt ner i väskorna. 

Det är så mycket enklare att packa den här gången när man inte längre har nån bebis med på resan. Inget 17 kg med barnmat, välling och gröt. Inga nappar, flaskor, resesängar, steriliseringslådor och spray. Bara blöjor och resevagnen kvar av alla bebissakerna. Så nu hoppas jag på att vi kommer oss iväg med åtminstone en väska mindre än senast. 3-4 reseväskor! Tror att senast vi hade så här lite packning var nog när vi åkte till Kap Verde på 2013 och nu är vi äntligen nere i så lite packning igen. 

Så vad tar jag då med åt en 2 ½-åring?!

Kläder o skor (som han ändå inte använder, om han inte blir tvingad), UV-badkläder, solskyddskräm 50+, resevagn (han går ju helst själv förstås, men det är enklare om det blir långt att gå eller om han blir trött), lite leksaker (blir ändå alltid för mycket), blöjor, solglasögon, strandskor (man vet aldrig om det behövs eller inte, på Mauritius var det så mycket koraller på stranden så där kunde man inte bada utan), de mediciner han kan tänkas behöva (värkmedicin bl.a. och alltid Floridral pulver, som hjälper till med att hålla vätskebalansen ifall man blir sjuk, har vi alltid med oss på resor fast den oftast inte behövs, men på Mauritius kom den till användning också). 
Som sagt, vi är snart nere i "normal" packning! 
Väldigt skönt så!

Det skall verkligen bli skönt med semester och en välförkänd paus i vardagen!
Ser redan fram för mig hur jag slänger mig i poolen på söndag morgon!
(då får det regna och åska hur mycket det vill)


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg