Oktober 2017


Månaden som var går nog troligen i historien som en av mina dåligaste blogg-månader. Åtminstone om man ser på mängen inlägg. 


10 stackars inlägg lyckades man producera under en hel månad. Inte så värst duktigt...

Månaden annars var jätte snabb, den bara flög iväg. Ja jag vet, har använt det uttrycket ofta den här senaste tiden. Men så känns det. Tiden bara rusar och man hinner inte riktigt med. Man hinner kanske med det absolut nödvändigaste men allt förutom det lämnar. Som gubben konstaterade när vi damp ner i soffan igår kväll, helt sluta båda två och klockan var 20.00, att "när månne det lättar?"
Ja bra fråga...inte helt enkelt att svara på. Men en sak vet man ju åtminstone och det är att barnen, de blir äldre hela tiden och snart sitter vi där och hoppas att nån av dem nångång ville hålla oss sällskap. 

Men månaden den var åtminstone händelserik. Och ibland gick det t.o.m. lite för mycket i Halloween-anda med blod i massor och hemska sår. Men vi läker och har man inga större problem än hur man skall få gömt den hårlösa fläcken på huvudet, så då har man egentligen inga stora problem. 

Lite resande hann vi med också i form av min och pojkarnas roadtrip till Umeå/Haparanda under höstlovet. Rolig resa, som man kan läsa mera om här om man vill. En jobbresa till Esbo blev det också med mycket jobb, tidiga mornar och lite egentid. Sen var vi också på teater och såg katter i Neristan. Den pjäsen går nog ännu på Karleby stadsteater, så gå och se den, den var bra. Här kan man läsa mina tankar om pjäsen. 

Bali, den platsen var mycket på tapeten den här månaden. Både flygbiljetter och villa blev bokade till februari-mars.

Så med dessa bilder avslutar vi oktober och hoppar in i november. En månad som åmintone inte ser ut att medföra nå mera fritid.



Kommentarer

Populära inlägg