Nallar och tomten avslutade den här jobbveckan


"Ei, ei, ei och ei, ingen nalle tack!"


Så lät det när minstingen skulle välja nalle före konsärten. Jag hade med en gammal Ti ti nalle som han inte sett på länge och tänkte att den får han sen. Nå den dög förstås inte allas när han såg att där fanns hela raden med nya och annorlunda. Så han valde ut Trioli-nallen av modellerna, den skulle han ha. Men sen när vi bad om den vid kassan o skulle betala så var han bara "nej". Tanten plockade fram varje nalle de hade. En efter en så fick de ett "ei". Han ville inte ha nån ny nalle och sen dög den gamla hur bra som helst. Billigt och bra, alla nöjda! Ja förutom tanten i kassan förstås.


Ti ti Nalle showen var alltså gårdagens program. Roligt tyckte Colin att det var fast han inte är nån större Ti ti fantast. Vi hade en riktigt rolig tumis kväll han o jag. Trots snöstorm och dåliga vägar.

Det har varit några år emellan för oss, utan Ti ti nalle, men inga större förändringar har skett. Tanten och showen var sig lik.
Plus för arrangemanget nuförtiden när man kan köpa sig en specifik plats i Snellmansalen och inte behöver stå o trängas vid dörren för att hinna få en bra plats. Det var lite tokigt innan. Med föräldrar som arbågade sig fram för att komma först in med barnen i släptåg. Inte roligt. Men nu var det som sagt bra, när man kunde köpa den plats man ville ha, om man var ut i tid förstås. Vi satt på fjärde raden och det var helt bra.

Men hur rolig showen än var så är 25€/biljett nog ganska mycket för att se på en tant och några nallar. Kommentarer

Populära inlägg